Adress: Skogsvägen 6 54233 Mariestad, Sweden

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg

Mariestad BoIS Hockey 25.01.2022

Derbymatchen! Nu i coronatider och med gällande restriktioner kan vi bara ta in 500 åskådare. I normala fall kunde vi tagit in 2500 dvs vi saknar I nuläget 2000 platser. På fredag 4/2 är det derby vilket innebär ett stort intresse bland folk att komma och se matchen.... Det är oerhört viktigt för klubben och för dem som vill ha en biljett att vi kan ta in 500 st. Vi VÄDJAR därför till alla er med seriekort (både sitt- och ståplats). Om ni inte tänker komma på matchen så snälla MEDDELA OSS SNARAST för då kan vi sälja fler lösbiljetter. Maila [email protected] om du INTE kommer på matchen.

Mariestad BoIS Hockey 09.01.2022

Igår tog J18 regsyd sin första 3-poängare för säsongen borta mot Vita Hästen med 2-4. Vi hör vad tränare Kim Thunell säger om matchen och laget så här dagen efter segern. "Det var en ganska bra start, det var jämnt. Hela första perioden och långt in i andra så märktes det att det var två lag som var sugna på att vinna. Det var ganska mycket hormoner och de var heta. Mycket situationer som jag tycker domarna gjorde jäkligt bra, de redde ut det. ... Under stora delar av matchen tycker jag vi spelar jättebra. Mycket bättre försvarsspel än före jul, mycket hårdare och rejälare. I tredje när vi har ledningen så blir vi lite passiva, vi vågar inte riktigt. Då ger vi bort initiativet och då får Hästen mycket press på oss. Riktigt fin moral, det känns som vi verkligen har steppat upp. Vi är absolut på rätt väg. Nu gäller det att fortsätta med det hårda arbetet, göra grejerna tillsammans och vara noggranna. Att vi kan spela ishockey framåt det jag inte tvivlat en sekund på men vi har blivit jättemycket bättre i försvarsspelet. Våra backar har steppat upp men även våra forwards som åker mer skridskor och hjälper våra backar. Vi har många som är ambitiösa och tränar hårt och man ser att de som går bäst på träningarna är de som börjar komma mer och mer nu. Mina spelare blir lite irriterade på mig när jag säger tålamod men det är det som gäller. Det finns inget annat, det är bara att jobba så kommer det. Jag tycker man ser en glöd i allting. Vi var helt okej igår men vi var otroligt mycket bättre mot Malmö i torsdags. Då var vi ett snäpp bättre. Sen var det starkt att hålla ihop det när de pressar på i slutet. Det är första matchen vi vinner under ordinarie tid så vi har inte vart i den situationen tidigare att vi har en ledning. Det var underbart att få vinna. Vi har vetat att det finns där. Vi har visat det tidigare under säsongen men bara i kanske en period. Nu har vi spelat 9 perioder i rad där vi inte har varit dåliga någon gång. Då är vi bara och då är vi svåra att slå. Extra plus igår till försvarsspelet av hela laget. Sedan är det kul att Emil Sundberg och Gilbert Persson får göra mål. Det har de kämpat hårt för hela säsongen"

Mariestad BoIS Hockey 25.12.2021

"Jag tycker vi är bättre hela matchen" Intervju med Tobias Sandberg om matchen mot Karlskrona igår och inför Hanviken borta på onsdag https://play.staylive.se/mariestadbois/w/150836

Mariestad BoIS Hockey 17.12.2021

På fredag 4/2 vid derbyt kör vi BoIS-Vipcafé igen! Passa på att komma och käka och snacka lite hockey. Pyttipanna och en öl/ett glas vin 100 kr. Endast förbokning som gäller då vi pga restriktionerna har ett begränsat antal platser.... Maila till [email protected] och uppge hur många ni är och kontaktperson. Anmälan är bindande. Bekräftelsemail kommer till er som får plats. Öppettider för Vipen är 17.30-22.00. Biljett till matchen ingår ej utan löses i entrén. FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

Mariestad BoIS Hockey 01.12.2021

DERBY PÅ FREDAG! Mariestad BoIS HC Skövde IK Fredag 4/2 ... Mariehus Arena Matchstart 19.00 Entrén öppnar 18.00 Det finns ca 100 st lösbiljetter att köpa genom att maila [email protected] . Först till kvarn gäller. Bekräftelsemail kommer skickas ut till de som får biljetter. Ni som har SERIEKORT SITTPLATS och STÅPLATS är garanterade att kunna se matchen på plats. Vi vädjar till er med seriekort som inte tänker komma på matchen att maila [email protected] och meddela detta för då kan vi eventuellt släppa fler lösbiljetter. VACCINATIONSBEVIS och LEGITIMATION för er över 18 år. Endast sittande publik och ni hänvisas plats när ni kommer. Alla (oavsett ålder) måste ha en bokad biljett för att komma in på matchen.

Mariestad BoIS Hockey 13.11.2021

Vi tackar alla som har varit med och sponsrat Enkronasmatchen!

Mariestad BoIS Hockey 09.11.2021

Seger mot Karlskrona idag med 1-0 (0-0,1-0,0-0). Målskytt Oliver Kandergård Foto: Anna Engström Mariestad BoIS Hockey

Mariestad BoIS Hockey 01.11.2021

En hälsning från Adam Samuelsson "I Karlskrona i onsdags tycker jag vi spelade bra i första perioden, andra var jag rätt nöjd med också, tredje var det lite kaos med det som hände på slutet men det är sånt som händer. Det kan inte alltid gå våran väg. Det är bara att ta nya tag. Vi möter dem ju igen idag och det är skönt med en revanschmatch snabbt. Vi tar med oss de första 40 minuterna från senast. Back to back matcher är kul, det blir heta känslor och vi ska se till att v...ara på topp. Vi ska köra på och när pucken släpps då gäller det. Vi ska bjuda publiken på en vinst här idag, det är alltid kul att ha stöd från BoIS-publiken"