Rådmansö Bageributik
Kategori
Allmän information
Lokalitet: Norrtälje
Telefon: +46 72 526 06 00
Adress: Lågarövägen 1 761 94 Norrtälje, Sweden
Hemsida: www.bageributiken.se/
Anhängare: 3143
Recensioner
Facebook -blogg
Poesin fortsätter: Fortfarande strömavbrott? Håller du på att få spel?! Kom till oss vi har el och (som @norrteljemusteri poängterade) bullar med kanel! Idag bjuder vi alla strömlösa på kaffe!
En dikt från bageriet: Strömavbrott? Känner du dig kall och stel?! Kom hit! Vi har el.
Mandelcroissanter! Behöver vi säga mer?
Bröd & Must är öppet och det finns bullar, bröd och semlor! Kom förbi innan 15
Dagens soppa i Södersvik har fått det strålande betyget ’Skitgod!’. Potatis- och purjolökssoppa med grillad ostmacka
Citron- & vallmokaka med glasyr finns det att mumsa på idag! Finns både på Bröd & Must (öppet 10-15) och på bageriet i Södersvik (öppet 7-16)
Snart är fettisdagen här! Vi har öppet den 1/3: Bageriet i Södersvik 7-15 Bröd & Must 10-17 Passa på att beställa semlor för att vara helt säkra på att det inte tar slut! Skicka beställningen senast den 27/2 till [email protected] ... Det går att beställa vanliga, mini och wienersemlor, det går också att beställa med vaniljkräm istället för mandelmassa See more
Dagens uppställning i brödmontern! Levain - vete*, grov råg*, surdeg* och salt. Infjärden - vete*, lantvete*, surdeg* och salt. Refsnäs - råg*, vete*, klippt råg*, surdeg* och salt. ... *ekologiskt och svenskt
Söndag betyder ofta tredegsbulle och idag är det med hallon och vaniljsocker! Tredegsbullar är gjorda på en blandning av vår kalsbaderdeg (som vi gör sockerkringlor på), bulldeg och croissantdeg.. med andra ord så är det gott + gott + gott + hallon och vaniljsocker
När bagar-Lina har lite extra tid så kan det bli såhär fina Åkerö Åkerö är en Rådmansö bageri-klassiker! Gjord på vete, fin råg, surdeg och salt
En mycket informativ demonstration över hur man kan äta en semla!
Dagens lunch i Södersvik
Vaniljhjärtan och geléhjärtan finns nu på bageriet i Södersvik, imorgon får Bröd & Must vaniljhjärtan Allt är såklart gjort från grunden i bageriet i Södersvik