1. Home /
  2. Restaurant /
  3. Restauranglabbet

Kategori



Allmän information

Lokalitet: Stockholm, Sweden

Telefon: +46 70 748 95 91



Adress: Valhallavägen 79 114 28 Stockholm, Sweden

Hemsida: www.restauranglabbet.se

Anhängare: 1445

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg



Restauranglabbet 28.09.2021

Svara du också på veckans webinarfråga du också! Klicka här: https://www.menti.com/fqdgxj4bog Faktor 10 = minska resursuttaget markant! Effekt vs insats? 5 betyder stor påverkan och 0 liten. ... - Öka digitalisering - Öka spårbarheten - Samverka längs värdekedjorna - Införa lagar och regler - Bättre kommunikation på produkter - Utbildning och kunskap - Mätbara mål - Samsyn Glöm inte att anmäla dig till webinaret på tisdag 11/5 kl 14-15 här: https://us02web.zoom.us//register/WN_T80C9zgpQH2rufdJuM643A #restauranglabbet #ressvinn #foodwaste2.0 #faktor10 #klimatpositiv

Restauranglabbet 26.09.2021

Nästa tisdag 11/5 kl 14-15 är det dags för tredje webinaret i succéserien! Då pratar vi med Line Gordon från Sthlm Resilience Center och Maja Jakobsson från Miljögiraff om Faktor 10 och hur vi blir klimatpositiva. Anmäl dig här! https://us02web.zoom.us//register/WN_T80C9zgpQH2rufdJuM643A Food Waste 2.0 är en webinarserie i sex delar som utförs av Restauranglabbet inom ramen för forskningsprojektet ReSvinn. ReSvinn är ett samarbetsprojekt där över 50 företag och organisatione...r utvecklar metoder för att rädda ätbar mat och minska matsvinnet i Sverige. Följ med på en resa i sex delar där vi dyker ner i matsvinnet för att hitta framtidens lösningar. Glöm inte att anmäla er till webinaret! #restauranglabbet #ressvinn #foodwaste2.0 #faktor10 #klimatpositiv

Restauranglabbet 23.09.2021

Imorgon, tis kl 14-15, vill ni inte missa Line Gordon från Stockholm Resilience Center eller Maja Jakobsson från Miljögiraff! De bjuder på unika insikter i vår tredje del i webinarserien Food Waste 2.0. Anmäl er via länken: https://us02web.zoom.us//register/WN_T80C9zgpQH2rufdJuM643A

Restauranglabbet 22.09.2021

Avsnitt #3 Faktor 10 nu uppe på hemsidan! Kolla in vår webinarserie och öka dina kunskaper med insikter från Maja Jakobsson, Miljögiraff, och Line Gordon, Stockholm Resilience Center! https://restauranglabbet.se/webinars #restauranglabbet... #ressvinn #foodwaste2.0 #faktor10 #miljögiraff #stockholmresiliencecentre See more

Restauranglabbet 22.09.2021

Vi kommer allt närmare svaren och den egna organisationen i vår webinarserie. Den 25/5 ger Albert Franch Sunyer, grundare till restaurang Nolla i Helsingfors, en exklusiv presentation. Kaj Török, hållbarhetschefen på Max bjuder på värdefulla insikter och Kristina Ossmark från Martin&Servera berättar om sitt arbete mot Agenda 2030-målen. Anmäl er direkt via länken: https://us02web.zoom.us//register/WN_O81DYayiQimeoHPocBncAw #foodwaste2.0... #systematisering #internutbildning #hållbararestauranger #ressvinn #restaurantnolla #max.se #martinservera See more