1. Home /
  2. Restaurant /
  3. Restaurang Naturaj

Kategori



Allmän information

Lokalitet: Sundsvall, Sweden



Adress: Torggatan 1 852 30 Sundsvall, Sweden

Hemsida: www.naturaj.se

Anhängare: 1448

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg



Restaurang Naturaj 28.09.2021

Vill du bli en i Naturaj-gänget? Nu söker vi medarbetare! Vi söker en härlig person som har några års erfarenhet inom servering, är självgående och som gillar att ta hand om våra gäster. Ett stort plus är om denne person också har ett matintresse och kan hjälpa till med enkla förberedelser i köket. Vi söker även personer som kan jobba extra både i köket och matsal.... Hör av er på [email protected]

Restaurang Naturaj 24.09.2021

Här kommer menyn för veckans helgkasse! FÖRRÄTT Råraka med forellrom, syrad grädde, picklade kålrabbi och fänkål.... VARMRÄTT Kryddig lammkorv med ärtor, bönor, rostad vitlöksmajonnäs samt syltade tomater. EFTERRÄTT Profiterole med älgört och grädde. Pris 375 kr/person och bokning sker via vår hemsida. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till allergier eller specialkost i våra kassar.

Restaurang Naturaj 23.09.2021

Meny för helgkassen V. 19: FÖRRÄTT Vit sparris och blomkålssoppa med lagrad ost, persilja och bovete... VARMRÄTT Smörstekta fläskracks med matvete, gula ärtor, syltad kålrabbi samt ramslök och syrad grädde. EEFTERRÄTT Profiterole med rabarbersylt och grädde. (vi kan tyvärr inte ta hänsyn till allergier eller special kost i våra kassar) 375:- per person, bokning sker via vår hemsida

Restaurang Naturaj 22.09.2021

Meny helgkassen V. 21 FÖRRÄTT Endivsallad med blåmögelost, äpple, kålrabbi och valnötter. ... VARMRÄTT Bräserat och rostat fläsklägg med kimchi, picklad gurka, kryddig majonäs samt peking pannkaka (Momufuku stil) EFTERRÄTT Profiterole med havrekola och grädde. Pris 375kr/person och bokning sker via vår hemsida. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till allergier eller specialkost i våra kassar.

Restaurang Naturaj 22.09.2021

Hallå! Den här veckan uteblir fredagskassen då vi just nu jobbar vi väldigt mycket hemma på gården med våra djur och odlingar. Det är superkul och vi ser fram emot att använda mer av våra egna råvaror på restaurangen.... Ha en fin vecka nu så ses vi till helgen! / Johan & Birgit