1. Home /
  2. Restaurant /
  3. Restaurant Wild River

Kategori



Allmän information

Lokalitet: Vindeln

Telefon: +46 72 182 21 90



Adress: Mårdseleforsen, Nedre Siksele 92291 Vindeln, Sweden

Hemsida: www.wildriver.se

Anhängare: 2561

Recensioner

Lägg till recension

Facebook -blogg



Restaurant Wild River 28.09.2021

Getostar från @skogsraets_getgard är ju en skänk från ovan - hennes brunost är så hysteriskt god, och Greta-Fetan är så härligt somrig I år får den spela den egentliga huvudrollen i vår förrätt med rökt morot - för även om rätten går under namnet Rökt Morot är det getosten som är stjärnan! RÖKT MOROT... med Skogsråets brunost med mexikanska influenser, syrensockerlagsåterfuktad rökt rödbeta, hyvlad morot med syrencitronette, smulad Greta-Feta, pico de gallo och puffat havreris #MexikoMöterTallträsksGetost #VegetariskFörrätt #OjSåGott

Restaurant Wild River 28.09.2021

Några gäster har den senaste tiden påpekat att vi verkar ha så roligt, att våra skratt sprider sig i lokalen, och att det bidrar till restaurangens härliga atmosfär. Och dessa gäster har inte fel: Vi har tokroligt tillsammans varje dag! Vårt arbetsgäng är helt fantastiskt (och detta inkluderar även Albin och Emma, även om de inte syns på bild idag) - alla jobbar i en vacker symbios, är så makalöst duktiga på sitt jobb, och hjälper varandra hela tiden. Vi är så lyckliga ö...ver att vi får ha så attans roligt ihop med just er #ViHarDenBästaPersonalen #AlltidRoligt #SommarFylldAvGlädje

Restaurant Wild River 28.09.2021

Ni kanske minns hur vi i våras hälsade på hos Stefan och Ingrid på @brannagard_ortrask, och att vi beslutat att vi skulle servera tacka i år istället för lamm? Sagt och gjort så har tackan följt med från maj och ända fram till nästa vecka (då det är dags för menybyte) Och vilken respons det blivit! Det är inte bara en person som beskrivit det som det bästa kött de ätit - vi har dessutom fått höra att våra fritters förändrat människors liv Men det är klart att en rätt ...blir bra när noggranna bönder tar fram finfina råvaror, och våra kockar kokar sås i fem dagar, rullar fritters tills fingrarna krampar, och ser till att varje tallrik håller samma vackra kvalitet! TACKA BRÄNNAGÅRD köttdetalj från tacka med rökt sötpotatiskräm, fritter på tacka, rökt morot, fermenterad majs, grillad grön sparris, bakad purjolök, picklad och sotad lök, och rökt purjolöksmajonnäs #TackaFöreLamm #KrossaMatmyten #StoraSmaker

Restaurant Wild River 27.09.2021

Glad Midsommar allihopa! #IdagFårAlbinOchEmmaSynas #Midsommar #SommarVidForsen

Restaurant Wild River 24.09.2021

Precis som tidigare år har vi haft en björkdessert på menyn - vi tordes dock inte döpa den till Björken 3.0 då förväntningarna hade riskerat att bli för stora Men jisses vad god den är! Linda har gjort en härlig parfait smaksatt med björknäver, som får sällskap av maränger och granitée smaksatta med björkskott (eller musöron, som de kallas), och lite grillad sockerkaka. Serverad med björksirap som grädde på moset - det behövs 100 liter björksav för att få till 1 liter sir...ap, så ni kan tänka er mängderna sav Freddy kånkat från Ajaur! NÄVER, SKOTT & SAV Näverparfait, musörongranitée, björkmaräng, björksirap och grillad sockerkaka #NäverIMat #SmakenAvTräd #MotNästaMeny